Låsesmed i Bagsværd​

​Din lokale låsesmed i Bagsværd tilbyder låsesmedsservice som fx oplukninger, omstillinger og omkodninger af låse. Secure Partner i Bagsværd er dog også specialister i sikkerhed, tyverisikring og overvågning.

Med mere end 20 års erfaring i bygningssikring kan du være sikker på, du får den bedste ekspertise på markedet med din låsesmed i Bagsværd. Vi er kendte for vores dygtige og engagerede medarbejdere, der løbende modtager efter- og videreuddannelse, så de altid er fuldt opdaterede med den nyeste viden og teknologi. Med din låsesmed i Bagsværd kan du trygt stole på, at dine bygninger er sikret bedst muligt, og vi bruger kun de bedste mærker indenfor låsesystemer.

Låsesmeden i Bagsværd rykker ud til dig 24-7

​Finder du ud af, at du har smækket dig ude kl. 04.00 om morgenen, skal du ikke tøve med at ringe til din låsesmed i Bagsværd. Vi har døgnbemanding, der betyder, at vi rykker ud til dig med det samme, du har brug for vores hjælp. I de fleste tilfælde vil vi være hos dig indenfor 30 minutter. Vores servicevogn er velassorteret, og derfor kan vi klare langt de fleste låsesmeds opgaver prompte.

Secure Partner låsesmed i Bagværd er specialist i elektroniske alarmsystemer

​Har du brug for ekstra sikring af byggepladsen, kontoret eller måske dit hjem? Hos os kan du/I få alarmer, der udsender røg, lyder som en gal hund eller en høj sirene. Mange har også gavn af et alarmsystem i kombination med overvågning. I dag findes der mange muligheder indenfor sikring, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for din perfekte løsning. Ring til din låsesmed i Bagsværd og aftal et møde i dag. Vi kommer ud til et gratis sikkerhedstjek, og sammen finder vi den bedste løsning for dig eller din virksomhed.

Sikring af private hjem – den klarer din låsesmed i Bagsværd

​Ønsker du at få en professionel til at vurdere, om din bolig har høj risiko for indbrud? Hos låsesmeden i Bagsværd kommer vi ud til dig og tager et kig på din bolig uden, at det koster noget. Med vores store erfaring og ekspertise på området tænker vi som en indbrudstyv, og det er den bedste forudsætning for at gøre sig de rigtige sikkerhedsforanstaltninger. Vi undersøger dit hjems indfaldsveje, omgivelser og dets egne elementer og rådgiver dig om, hvad du kan gøre for at øge din boligs sikkerhed. Ofte kan det være nok at få monteret en mere sikker lås, klippe sin hæk lidt ned og/eller indgå aftale med sine naboer om nabohjælp. Vi kan dog også rådgive om og installere alarmsystemer og overvågning af din grund.

Vi dækker hele sjælland

​Akut hjælp

​Har du brug for en låsesmed døgnvagt? Vi kører med døgnvagt hele året. Kontakt os i dag.

70 20 10 35

​Secure Partner ApS - CVR: 30822072 - Lejrvej 17, 3500 Værløse - Telefon: 70 20 10 35