Skip to main content

Nøgler og cylindere​

​Der findes et utal af forskellige nøgler og cylinder typer. Vi har valgt at vise de typer som efter vores erfaring er de bedste på markedet, og som giver den største sikkerhed for vores kunder.

​Der findes forskellige model typer til forskellige behov: branddøre, mellem døre, hoveddøre, terassedøre og flugtveje, gamle som nye.​

At vælge det rigtige låsesystem afhænger af behovet.
​Det er en jungle at finde rundt I modellerne, hvis man ikke er inde I branchen. Vores dygtige medarbejdere kan guide dig til det rette valg.

​Hvis du har en gammel lås på døren, anbefaler vi at du får denne udskiftet til en mere sikker lås. Har du mistet din nøgle, kan vi I mange tilfælde omkode låsen, så denne ikke skal udskiftes. Dette betyder at du bare får nogle nye nøgler. Det er en langt billigere løsning, frem for at få udskiftet hele låsesystemet.

​Skal du have udskiftet alle låse I dit hjem, kan du få lavet den samme kode til alle dine låse, så det er den samme nøgle der passer til alle låsene – postkasse, hoveddør, bagdør og terrassedør. Sikkerhedsmæssigt er det bedre med så få nøgler som muligt.


Når du flytter til et nyt hjem, vil vi mange gange anbefale at du får dine låse skiftet eller omkodet. Det er ikke altid lige let at vide, hvor mange nøgler der findes til ens nye hjem, dette gælder specielt hvis man har overtaget et ældre låsesystem. Hvis man har et nyere låsesystem i hjemmet, kan man kun få produceret nye nøgler ved hjælp af bestillingskoder hos producenten. I disse tilfælde ved man, hvor mange nøgler der findes til hjemmets låse, og det giver en langt højere sikkerhed.

Har uheldet være ude, og du har tabt dine nøgler, eller mistet dem på anden vis, vil vi anbefale at du som minimum får omkodet dine nøglesystemer.

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Shell logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Wunderman logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
AutoPartner logo

De samarbejder med
SECURE PARTNER

Vi hjælper både store og små virksomheder
med at vinde i deres brancher

Lidl logo
Vækstfonden logo
AB Catering logo
Avantor logo
3L interprise logo
Fødevarerministeriet logo
Newsec logo
Lejerbo logo
TSG logo
Shell logo
Wunderman logo
AutoPartner logo
Ring til os