Skip to main content

Sikkerhedsløsninger til det offentlige

Hos Secure Partner har vi de seneste mange år leveret sikkerhedsløsninger til det offentlige, herunder blandt andet for hospitaler, Beredskabet og mange andre slags institutioner på blandt andet Østerbro, Frederiksberg og i resten af København.

​Specielle løsninger til specifikke behov
Vi ved, at der er stor forskel på de forskellige sikkerhedsmæssige udfordringer på hver enkelt offentlig arbejdsplads. Vi kan derfor tilbyde en skræddersyet sikkerhedsløsning, ligesom vi kan stå for alt lige fra de helt små opgaver, som for eksempel hærværk hos kommuner, i sportshaller og på skoler, til totalløsninger på eksempelvis hospitaler og for forsyningsvirksomheder.

Vi tilbyder nogle af de mest populære mærker inden for sikringsløsninger til offentlige instanser:


Få en komplet sikkerhedsløsning
Hos os kan du være sikker på at få en ordentlig løsning, der giver dig fuld dækning.

Vi tilbyder blandt andet:
​Sikring af de ansattes sikkerhed
Tyverisikring
Minimering af risiko for ulykker m.m.

Vi er naturligvis klar over, at sikkerheden i det offentlige ikke kun handler om at sikre personalet og de enkelte materialer, men også brugernes sikkerhed.


Kontakt os og hør mere om vores sikkerhedsløsninger
Du er altid velkommen til at kontakte en af vores uddannede specialister, hvis du er interesseret i at høre mere om vores sikkerhedsløsninger, eller hvis du ønsker at få rådgivning i forhold til valg af den rigtige løsning.

 

Ring til os på telefon 70 20 10 35 og hør mere eller få et uforpligtende tilbud.

​Beredskabet:
Beredskabet har bemanding døgnet rundt, og det skal være nemt at møde ind og holde fyraften, uanset hvornår man møder. Derfor er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Læs mere om vores sikkerhedsløsninger for Beredskabet.

Haller:
I sportshaller er der store krav til et højt sikkerhedsniveau, da hallerne ofte er åbne i mange timer om dagen, hele året rundt, og der er mange forskellige mennesker, der benytter hallerne. Læs mere om vores sikkerhedsløsninger til sportshaller.

​Hospitaler:
De danske hospitaler har mange sundhedsmæssige udfordringer og sikkerhedsmæssige behov. Det er vigtigt at have sikre og pålidelige låsesystemer, hvilket sikrer et godt arbejdsmiljø og en god behandling af patienterne. Læs mere om vores sikkerhedsløsninger for hospitaler.

Institutioner:
Offentlige kontorer og andre institutioner har en øget risiko for hærværk og tyveri, fordi der kommer mange forskellige mennesker

forbi i løbet af en dag. Læs mere om vores sikkerhedsløsninger til offentlige institutioner.

Jobcenter:
De danske jobcentre kræver et ekstra højt sikkerhedsniveau, da der kommer mange forskellige brugere i løbet af en dag, og flere af dem føler sig måske frustrerede over deres situationen. Læs mere om vores sikkerhedsløsninger og overfaldsalarmer til jobcentre her.

Plejesektor:
Plejesektoren har ofte brug for mekaniske og elektroniske sikringssystemer, der er nemme at håndtere. Læs mere om vores sikkerhedsløsninger til plejesektoren her.

​Skoler:

Skoler har typisk nogle sikkerhedsmæssige udfordringer, da den skal være åben for elever, lærere og forældre hele dagen, men samtidig er skolerne også ekstra udsatte for hærværk og tyveri. Læs mere om vores sikkerhedsløsninger for skoler her.

Stat / Regioner / Kommuner:

Der stilles i dag store krav til sikkerheden i både staten, regionerne og på kommunerne, da det er udsatte steder, hvor der færdes mange mennesker i løbet af dagen. Læs mere om vores sikkerhedsløsninger her.

Udelukkende tilfredse kunder

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ring til os